martes, 30 de enero de 2007

DARRERES NOVETATS TIC AL COLE

Us voldria fer cinc centims de les darreres novetats que he pescat als cursos i seminaris.

  • Hi ha un programeta a la unitat p del servidor que ens permet fer una presentació de fotos,semblant al fotoangelo, però que un cop acabat genera un arxiu html (o sigui penjable i llegible amb l'explorer) Per a termes dubtosos parleu amb el "teacher".

  • El futur d'internet és l'anomenda internet 2.0. Que en definitiva vol dir un pas més endavant a l'anomenat ciberespai. En resum vindria a ser que tot allò que ara tenim enmagatzemat als nostres ordinadors , ho farem, si volem compartir-ho amb la resta de la gent, a determintats programes i indrets d'internet. Aquest blog, n'és un exemple. Però a més a més podem restringir qui volem que entri, i compartir informacions, fotos, videos (youtube).

  • El canó estarà connectat a l'Argo 12 el mateix que té la Laserjet 6P. El funcionamet serà semblant al de l'aula de ciències. Amb el mando a distància es posarà en marxa el canó i des del fons de la classe podrem veure la pantalla de l'ordinador i la de l'aula. Si tot funciona com ha d'anar.

4 comentarios:

Montse dijo...

Hola, Joan Ramon!
està molt bé la feina que feu i que fas.
Endavant les TIC.
Montse

Jaume Samarra dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Jaume Samarra dijo...

Hola Joan Ramon. Ja veig que en treus bon suc de les jornades. Tots aquests temes de la web 2.0 són molt interessants, però s'han d'anar veient amb calma. El dilluns (crec) al sati veurem un exemple d'una escola on treballen ens nens amb el blog. Senzill. Felicitats per la feina feta.

Jaume - CRP

Gabriela dijo...

Hola,

si ara no t'arriba plego!!!

Per què has escollit "potatendra"??

Hi ha un llibre del Jaume Cela que té un potatendra als protagonistes...

Ciao